Aantrekkelijke zorg- en tandartsverzekeringen

A

Teveel betalen voor je basisverzekering en aanvullende verzekeringen is nooit goed en hoeft tegenwoordig gelukkig ook niet meer. Het is verstandig om een zorgverzekering te kiezen die past bij je zorgwensen.

Zelf je zorgpakket samenstellen

Bij Salland ZorgDirect is dat mogelijk.
Je kunt kiezen voor een verplichte basisverzekering waarbinnen uitsluitend de meest noodzakelijke zorg wordt vergoed en waarvoor je een aantrekkelijke maandelijkse premie betaalt.
Als je een uitgebreidere dekking wilt, dan is het mogelijk om een aanvullende Start-, Extra-, Plus- of Topverzekering erbij af te sluiten.
Op deze manier kun je dus de zorgverzekering samenstellen die het best bij je past en helemaal voldoet aan jouw eisen en wensen. Vanzelfsprekend zijn veel zaken online te regelen op de website van Salland ZorgDirect.

Basisverzekering inclusief tandartsverzekering afsluiten

Wil je ook dat goede mondzorg in je verzekering wordt opgenomen? Dan kun je bij Salland ZorgDirect een losse tandartsverzekering afsluiten. Er zijn drie verzekeringsvormen voor tandheelkundige hulp die elk een lage maandpremie hebben. Hoe hoog het maximale bedrag is dat per kalenderjaar wordt vergoed, is afhankelijk van de gekozen verzekeringsvariant. De drie tandartsverzekeringen die Salland ZorgDirect aanbiedt zijn TandExtra, TandPlus en TandTop.
Alleen een tandartsverzekering afsluiten is overigens niet mogelijk. Om in aanmerking te komen voor de aantrekkelijke premies moet je ook een basisverzekering hebben bij Salland ZorgDirect