Lenzen of een bril nodig? Je basisverzekering dekt deze kosten niet!

L

Elke Nederlander moet volgens de wet verplicht een basisverzekering voor zorg afsluiten. Jij dus ook! Met dit basispakket ben je verzekerd van de belangrijkste noodzakelijke zorg. Heb je lenzen of een bril nodig om beter te kunnen zien? Dan vergoedt je basisverzekering deze bril of lenzen helaas niet. In dit geval loont het om jezelf aanvullend te verzekeren bij Energiek! Kies voor de aanvullende verzekeringen Energiek Plus of Energiek Top en ontvang een gratis bril bij Specsavers per één of twee kalenderjaren of een vergoeding van € 75,- tot maximaal € 150,- per twee kalenderjaren.

Op zoek naar collectiviteitskorting op je zorgverzekering? Energiek
Energiek – dé zorgverzekeraar voor vrouwen – heeft leuke extra’s en acties speciaal voor jou: de hardwerkende vrouw die actief met haar gezondheid bezig is. Ook voor een aantrekkelijke collectiviteitskorting op je zorgverzekering ben je bij Energiek aan het juiste adres! Word gratis lid van de stichting Vrouw en Energiek en krijg 8,5% korting op je Energiek zorgverzekering.
Ook kun je kiezen voor een zorgverzekering alternatieve geneeswijzen.

Wisselen van zorgverzekering? Energiek
Denk je er aan om van zorgverzekering te wisselen? Bijvoorbeeld omdat je op zoek bent naar een verzekeraar met aantrekkelijke vergoedingen voor brillen en lenzen? Maak dan eens kennis met Energiek; dé vrouwenverzekering van Nederland. Bij Energiek kies je altijd zelf de verzekering die het beste bij jou past. En overstappen is heel simpel. Bovendien kun je gemakkelijk jouw partner of gezin meeverzekeren. Handig toch? Wisselen van zorgverzekering, je doet het probleemloos bij Energiek.