Zwanger en bijna uitgerekend?

Z

Verwacht u binnenkort een kindje? Dan is het verstandig om uw zorgverzekering goed na te kijken! Volgend jaar gaan er veranderingen plaatsvinden in de zorg. Deze kunnen van invloed zijn op de zorgverzekering. Wellicht geniet u nu nog van vergoedingen en zullen deze in 2015 uit het basispakket verdwijnen. Vooral rondom de bevalling heeft u geen zin in onaangename verrassingen. Daarom is het van belang om nu alle zaken goed te bekijken, zoals vergoedingen voor de kraamhulp, het kraampakket of de verloskundige in het ziekenhuis.

Zorgpremie 2015, lage kosten, hoge kwaliteit
Alle zorgverzekeraars hebben de zorgpremie 2015 bekend gemaakt. De meeste zorgverzekeraars leggen de nadruk op de lage premies, zo ook zorgverzekeraar Salland. Toch gaat deze ziektekostenverzekeraar een stapje verder. Vanzelfsprekend is de premie van belang maar kwaliteit, service en vergoedingen net zo zeer. Zorgverzekeraar Salland kent dan ook geen winstoogmerk.
Salland levert kwalitatieve zorg, bij de mensen in de buurt, bij voorkeur zonder wachttijden, in een omgeving waar artsen of verpleegkundigen de tijd nemen voor de patiënten.

Salland maakt goede afspraken met zorgverleners, bijvoorbeeld over kwaliteit en prijzen. Op die manier is het mogelijk een lage zorgpremie te behouden én een hoge kwaliteit. Een handige online tool, de zorgzoeker, laat zien met welke zorgverleners afspraken gemaakt zijn.

Wilt u meer informatie over een zorgverzekering bij Salland? Overstappen voordat u moet bevallen en optimaal genieten van ruime vergoedingen? Bij Salland helpen wij u graag. Bel met een van de medewerkers via (0570) 68 74 84 of kijk op www.salland.nl.