Taaltraining Spaans of Italiaans

T

Bent u op zoek naar een taalcursus Spaans of Italiaans om beter te leren communiceren met collega’s en andere mensen die u tijdens uw werk tegen komt? Dan hebben we bij The Square Mile de taalcursus voor u. Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van taaltrainingen speciaal voor bedrijven. Onze trainers geven taalcursussen bij bedrijven en instellingen door heel Nederland en daarnaast hebben wij onze eigen trainingslocaties om cursussen te kunnen geven.

Uw cursus perfect afgestemd
Wat The Square Mile onderscheidend maakt, is dat wij uw taalcursus samenstellen op basis van uw leerbehoeften. Als u bij een technisch bedrijf werkt, dan gebruikt u nu eenmaal andere begrippen dan wanneer u in de financiele sector werkt. Tijdens onze taaltrainingen wordt er dan ook voldoende aandacht besteedt aan jargon. Voor een cursus Italiaans heeft u de keuze uit een basiscursus, zakelijk Italiaans, technisch Italiaans en financieel Italiaans.

Wat wilt u leren?
Voorafgaand aan de cursus gaan we met u in gesprek over uw specifieke wensen en doelen, zodat we op basis daarvan de perfecte taalcursus voor u in elkaar kunnen zetten. Misschien geeft u vaak presentaties en wilt u dit graag vloeiend kunnen doen, zodat u zeker kunt zijn van uzelf. Of u wilt graag leren om goede mails op te stellen. Of u nu kiest voor een spoedcursus of een uitgebreide cursus, u leert altijd precies wat u nodig heeft, efficiënt en doelgericht.

Voorbeeld cursus
Als u een idee wilt krijgen van de taalcursussen die wij aanbieden, dan kunt u op de website een voorbeeldprogramma downloaden. Ook kunt u een taalniveau test doen om te kijken op welk niveau u momenteel zit. Voor meer informatie over onze taaltrainingen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen. Wij beantwoorden uw vragen en bespreken met u de mogelijkheden voor een taalcursus binnen uw bedrijf.