Volledige functionaliteit van je scooter behaal je met K-Parts!

V

Haal jij graag alles uit je scooter wat erin zit? Geldt dat voor zowel innerlijk als uiterlijk? Dan is K-Parts dé winkel waar je je direct als een vis in het water voelt! Hier vind je alles op het gebied van scooteronderdelen en accessoires waarmee jij je trouwe tweewieler optimaal laat functioneren en een gepersonaliseerd uiterlijk geeft. Denk hierbij aan alles van beplating en stickers tot gereedschap en bedrading. Ook voor vervanging van je uitlaat of cilinders ben je hier helemaal aan het juiste adres. Alle onderdelen en accessoires zijn zeer voordelig en worden snel geleverd, zodat je direct aan de slag kunt. Althans, het is zeer aan te bevelen om je montage zelf te verrichten. Zo bespaar je kosten die je gewoonlijk kwijt bent aan een monteur en weet je precies wat er allemaal gewijzigd wordt. Bovendien is het sleutelen een geweldige hobby!

Accu vervanging

Helaas, de meeste onderdelen hebben niet het eeuwige leven. Ook je scooter accu niet. Gelukkig zijn er vele krachtige modellen op de markt, voor zowel de 2 takt als de 4 takt motor, waarmee je voertuig weer wat jaartjes vooruit kan! Zeker het merk Fulbat is aan te raden, omdat hun betrouwbare en duurzame modellen met de populairste merken samengaan. Kijk wel eerst goed naar het formaat, zodat je zeker weet dat deze goed in je scooter past.

Zoek je een exemplaar dat zeer onderhoudsvrij is? Dan is een elektrische accu een goed idee. Het liefst bestel je een model met een los zuurpakket, daar een reeds geladen accu alleen maar vermogen verliest als er niks mee gebeurt.

Ook moet je er zeker van zijn dat de elektrische lading overeenkomt met je scooter. Deze eenheid wordt in Ampère per uur (Ah) uitgedrukt. Soms ligt het formaat hiervan net iets hoger, afhankelijk van of je extra elektrische accessoires hebt aangebracht.

Welk model je ook kiest, we wensen je veel rijplezier toe!