Nieuwe vergelijkingssite gelanceerd: scooterverzekering

N

Nederlanders hebben voor elk risico wel een eigen verzekering. Bovendien moet je voor elke verzekering ook nog tussen verschillende aanbieders kiezen. En het vergelijken van al deze verzekeringen is zeker niet altijd makkelijk. Elke (scooter) verzekering heeft net een andere dekking of andere voorwaarde. Verschillende vergelijkingssites maken hier gebruik van. Zij maken deze financiële producten van verschillende aanbieders vergelijkbaar, zodat de verzekering transparanter en toegankelijker worden. Er waren bovendien al veel vergelijkingssites. Enkele bekenden zijn HoyHoy en Independer. NWVGROEP heeft nu ook hun eigen vergelijkingssite:
Vergelijken-scooterverzekering.com

Veel informatie over de scooterverzekering.

NWVGROEP beheert veel verschillende vergelijkwebsites en sinds kort een nieuwe vergelijkingssite voor het vergelijken van een scooterverzekering. Met deze website zet het een stap in de markt van de scooterverzekeringen. Volgens NWVGROEP is dit gedaan op basis eigen expertise en ervaring, voor een betere informatiebron voor de scooterverzekeringen.

“Voorheen was het erg lastig om informatie te vinden, die je vraag beantwoord, al wil je een scooter verzekering vergelijken. Ons doel is om de makkelijkste en grootste scooterverzekering vergelijkingssite te worden. “
Bart Moore — NWVGROEP.

Is vergelijken-scooterverzekering.com de meest complete vergelijkingssite?

Vergelijken-scooterverzekering.com zegt dat je op hun website elke mogelijke verzekering kunt vergelijken. Mits de verzekeraar het goed vindt dat ze vermeld worden in de vergelijker. Ook is het belangrijk dat de premie van de scooterverzekering, online berekend kunt worden. “Zo hebben we altijd de actuele premies voor de vergelijker” zegt Bart Moore. Hierbij wordt gezocht naar de beste en meest voordelige verzekering. Hierbij wordt gebruik gemaakt van “ijkgegevens” wat standaard gegevens zijn voor het invullen bij de vergelijk-module van de scooterverzekeraar.  Voor elke verzekeraar is er een informatiepagina. Hierop worden de aangeboden verzekeringen aangeboden. Ook wordt hier achtergrondinformatie van de verzekeraar en de mogelijkheid om ze te contacteren gegeven.

Met de resultaten kun je via deze website ook een verzekering afsluiten. Via Vergelijken-scooterverzekering.com is de vergelijking simpel en duidelijk, zonder dat je veel vragen hoeft in te vullen. Als de resultaten helder zijn, geeft het de bezoeker een prettig gevoel van vertrouwen.