Beroepen met de meeste vacatures

B

We werken een groot deel van ons leven. We kiezen ons beroep vaak op basis van ons opleidingsniveau, het toekomstperspectief en wensen. Daarom wordt de een kapper en de ander chirurg. Maar voor welke beroepen zijn eigenlijk de meeste vacatures te vinden?

Docent

Wellicht heb je het al vaker gehoord, maar er is op dit moment een tekort aan docenten. Dat betekent dus veel openstaande vacatures!

Accountmanager

Accountmanagers: bedrijven hebben er nooit genoeg. We zien ook veel vacatures voor accountmanager, van junior tot senior voorbij komen. Ook andere commerciële functies zijn veelal beschikbaar.

Accountant

Ook accountants blijven een goed toekomstperspectief houden op het gebied van beschikbare banen.

Heftruckchauffeur

Ook de sector transport en logistiek trekt weer aan. We zien voornamelijk veel beschikbare banen als heftruckchauffeur.

Developer

Banen gerelateerd aan ‘online’ zijn hot. Online marketing, social media marketing ga zo maar verder. Ben je developer (PHP, Java o.i.d)? Dan hebben we goed nieuws voor je; ook voor jouw vakgebied zijn veel banen te vinden.

Beroepsgroepen

Naast bovenstaande beroepen, vind je in de volgende beroepsgroepen ook een groot aantal vacatures:

– Administratief;
– techniek;
– bouw;
– logistiek;
– retail.

Op zoek naar dé vacature

Allemaal leuk en aardig die vacatures, maar hoe vind je nu de vacature die bij jou past? Allereerst kun je kijken op diverse vacaturebanken. Ook rondvragen in je eigen netwerk werkt vaak goed. Ten slotte kun je terecht bij een uitzendbureau. Zij helpen jou dan bij het vinden van een vacature die écht bij jou past. Of dat nu in Lelystad of Eindhoven, Emmeloord of Winschoten is, er is altijd wel een uitzendbureau bij jou in de buurt.