Inboedel Opruimen.com daar kunt u op rekenen

I

Als iemand die u dierbaar is komt te overlijden, dan wilt u er liever niet aan denken om de woning van diegene leeg te moeten ruimen. Het is vaak een emotionele situatie waarin al genoeg geregeld moet worden. Het is dan logisch dat u bij het leegruimen van de woning wel wat hulp kunt gebruiken. Daarom heeft Inboedel Opruimen.com een fantastisch team voor u klaar staan dat u deze klus uit handen neemt. Wij begrijpen dat het voor u een zware periode is en denken graag met u mee.

Offerte op maat
Als u onze hulp inschakelt, dan maken wij een afspraak met u om langs te komen, zodat we de woning kunnen bekijken. Aan de hand hiervan maken wij een offerte op maat voor u. Wij stellen een prijs vast en houden ons hier ook aan. U hoeft dus niet bang te zijn voor extra kosten achteraf. Nadat we langs zijn geweest krijgt u als nabestaande de tijd om eventueel spullen uit het huis te halen die u graag wilt bewaren. Vervolgens zullen wij het huurhuis leegmaken of het koophuis leeg opleveren. Dit doen wij binnen zeven dagen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele deadlines die gesteld zijn.

Discreet en professioneel
Inboedel Opruimen.com zorgt er altijd voor dat het huis bezemschoon opgeleverd wordt. We halen dus niet alleen de inboedel en overige spullen uit het huis, maar verwijderen ook vloerbedekking, gordijnrails en verlichting. Wij begrijpen dat u waarde hecht aan de spullen van uw dierbare en daarom gaan wij hier met respect mee om. Alles wordt ingepakt in neutrale dozen, waarna wij de spullen netjes af zullen voeren. Opkopen of verkopen doen wij nooit. We kunnen er echter wel voor zorgen dat de spullen een andere nuttige bestemming krijgen. Roep vandaag nog onze hulp in, wij staan graag voor u klaar! Klik op onderstaand logo voor meer informatie.