Psycholoog Amersfoort maakt een plan voor u!

P

Bent u opzoek naar een Psycholoog Amersfoort? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u behoefte hebt aan een goed gesprek met iemand die echt even naar je luistert, kunt u goed met ons een afspraak maken. Graag wil ik met u spreken over verschillende dingen waar u mee zit en daarmee u graag helpen. Wanneer ik u gesproken heb, wil ik u graag een behandelplan voorleggen. Het is namelijk voor mij belangrijk dat u zich goed voelt bij mij en daarmee wil ik u altijd helpen. Kom eens een keer langs bij ons en daarmee willen we u graag helpen. Het is natuurlijk lastig om direct uw problemen te vertellen aan iemand die u niet kent. Daarom wil ik u graag leren kennen.

Verschillende openingstijden bij Psycholoog Amersfoort

Op dit moment is er best een flinke wachtrij voordat u aan de buurt komt voor een Psycholoog Amersfoort. Deze wachtrij komt omdat we veel mensen hebben die nog in aanmerking komen voor de behandelingen die we doen. We hopen dat we u zo snel mogelijk kunnen helpen en daarvoor nodigen we u wel graag uit. Ook via het openbaar vervoer zijn we goed te bereiken en daarmee proberen we voor iedereen relevant te zijn.

Het eerste gesprek

Een eerste gesprek bij Psycholoog Amersfoort is erg belangrijk. We hebben net al kort verteld dat we op die manier een stukje dichter bij u proberen te komen. Wanneer u natuurlijk hier nog niet helemaal aan toe bent, willen we u ook graag helpen om een stukje opener te worden. Dit laatste is vaak wel lastig, als dit niet van nature in u is. We willen u graag helpen als het gaat om het eerste gesprek te laten vlotten. Hierna maken we een plan voor u, zodat u ook weet waar u aan toe bent.