Angelim Vermelho

A

 

Gemeentes hebben een hoop werk dat zij moeten verrichten en voornamelijk ook bijhouden. Wist jij namelijk dat al het groen dat zich binnen de gemeente bevindt, wordt bijgehouden door hen en ook de verschillende bruggen en verkeersborden? Wanneer je als gemeente zijnde een nieuwe brug moet laten aanleggen, kan je dit het voordeligste bij ons laten doen. Wij zijn een houtimporteur die verschillende soorten hout importeert vanuit het buitenland. Maar wij kunnen nog veel meer dan dat. Wij zorgen er ook voor dat er verschillende eindproducten worden gemaakt van de houten die wij in ons assortiment hebben. Onder andere dus ook fietsbruggen die vaak worden afgenomen door gemeentes.

 

 

Onze fietsbrug van Angelim Vermelho

Onze houten fietsbruggen worden voornamelijk gemaakt van Angelim Vermelho. Dit is een houtsoort dat niet binnen Nederland voorkomt en dus geïmporteerd wordt. Wij zorgen ervoor dat onze bruggen tientallen jaren meegaan, zonder een spoor van verwering. Angelim Vermelho is een hout dat onder andere bekend staat om haar stevigheid en lange levensduur. Wij zorgen er dan ook voor dat wij niet de kwaliteit van het hout beïnvloeden door het te bewerken. Wel is het hout erg lastig te bewerken, waardoor dit uitbesteden meest voordeliger is dan het zelf doen. Je hebt er namelijk verschillende speciale gereedschappen en middelen voor nodig die niet elke particulier heeft. Uiteindelijk is het het voordeligst om een kant en klare brug aan te schaffen en te laten plaatsen.

 

Plaatsen van de brug

Niet alleen zijn wij erg handig in het bewerken van het hout in een brug, maar wij kunnen ook gemakkelijk de brug voor je leggen. Natuurlijk zullen we eerst de plek opmeten waar de brug uiteindelijk moet komen te liggen. Wanneer de brug dan ook af is, kunnen we deze met een kraan bij de specifieke plek komen aanleggen, zodat de brug goed gemonteerd zit en niet zomaar losschiet.